Skip to main content

Porsche Racing kiest EM Wheels

Twee jonge ondernemers met grote ambitie, maar ook duidelijke visie op kwaliteit en snelheid. “Bij ons hoeft dit werk geen drie weken te kosten. Wij zorgen ervoor dat wij in drie dagen klaar zijn.”

De velgen van beide auto’s van PorscheRacing.nl worden door EM Wheels gepoedercoat. Met poedercoating wordt een sterkere laag op de velg aangebracht dan bij normaal spuitwerk. Daarom beschermt poedercoaten beter tegen corrosie en beschadigingen . De poedercoat kan worden aangebracht in zowel alle RAL- als speciale kleuren. De velgen van de Boxster en Cayman gaan natuurlijk passen bij de livery.

CNC gedraaide velgen

Maar EM WHEELS kan naast poedercoaten ook CNC afgedraaide velgen (gepolijste velgen of  2 tone kleur velgen) herstellen. Het aanzicht  ( vlakke deel ) op dit soort wielen geeft een chroomspiegelend effect door het CNC afdraaien terwijl tussen de spaken een andere kleur achterblijft , hierdoor zijn fantastische creaties mogelijk, en spiegelt het wiel tijdens het draaien. EM Wheels kan bestaande cnc gedraaide wielen herstellen , andere kleurencombinatie geven of compleet opnieuw refurbishen.

Herstel beschadigde velgen

‘Beschadigde velgen op een knappe auto zijn géén gezicht,’ zegt Edo van der Wel, ’of je er nu zelf in rijdt of de auto wilt verkopen.’ Dat uitgangspunt was voor hem en Michiel Bongenaar voldoende om anderhalf jaar geleden het gespecialiseerde velgreparatiebedrijf EM Wheels op te richten. ‘Wij zitten na 18 maanden al ruim boven onze planning.’

Krassen, butsen en deuken in lichtmetalen wielen worden door EM Wheels weggewerkt. ‘Wij gebruiken een mooie set machines om één- en tweekleurige wielen te repareren. Allereerst een zandstraler met een hele fijne korrel om lak en coating te verwijderen. Daarna gaat ieder wiel naar onze computergestuurde draaibank. Die tast eerst het wiel af om de exacte wielcurves vast te stellen. Daarna bepalen wij hoeveel er van het materiaal afgeschaafd moet worden om de oneffenheden weg te werken.’ Geen gewoon ‘opschuren’ dus, maar de juiste manier om de oorspronkelijke curves te behouden.

Handige extra's en meer dan 140 vijfsterren reviews op Google

EMwheels biedt een aantal handige diensten, zoals het ophalen van je velgen op locatie, een haal- en brengservice, en een snelle oplevering binnen 3 werkdagen, dit alles tegen aantrekkelijke prijzen. Klanten kunnen vertrouwen op de veilige binnenopslag voor hun voertuigen en genieten van de persoonlijke aandacht die EMwheels te bieden heeft. 

 

 

EM Wheels
Veerpolder 40 hal 3
2361 KW Warmond

0252 274 062
06 41 93 13 10