Skip to main content

Specialist in composite bodywork

Bij van Thull Development in het Brabantse Lith is men gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kunststof onderdelen voor Porsche’s. De broers Arno en Angelo van Thull begonnen al in de jaren 90 met het reproduceren van Porsche onderdelen. Door de jaren heen is er ontzettend veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren. De racerij is altijd een belangrijke sector geweest voor van Thull Development. 

Porsche Racing is daarom heel blij dat Van Thull zich voor het seizoen 2024 als sponsor heeft aangesloten.

Daarnaast heeft men veel ervaring in de rallysport, met name de Dakar rally, maar ook met (ex)WRC auto’s. Verschillende Dakar trucks, Can Am buggy’s, maar ook bijvoorbeeld de Beast van Tim en Tom Coronel werd volledig aangepast en geproduceerd door van Thull Development. 

Naast de autosport is men ook gespecialiseerd in het ombouwen van straatauto’s door middel van composiet bodydelen. Een mooi voorbeeld daarvan is de Porsche 964 Retro, maar bijvoorbeeld ook het bekende Project Shooting Brake, of de hardtops waarmee je een Porsche Boxster de look van een Cayman geeft. 

Voor de racerij kan van Thull Development zijn ervaring inzetten om te komen tot mooie, lichtgewicht producten die naar wensen van de klant gemaakt worden, of eventueel aangepast kunnen worden naar de auto van de klant. Naast het reduceren van gewicht is ook het creëren van meer downforce een veel besproken wens. Ook hierin heeft van Thull Development diverse oplossingen op maat, of het nu gaat om een Porsche Boxster, Cayman of een klassieke of moderne 911, door de jarenlange ervaring heeft  men bij van Thull inmiddels een zeer uitgebreid programma aan onderdelen voor klassieke tot moderne Porsche’s.

Mocht er onverhoopt schade gereden worden, dan zijn composiet onderdelen ook vaak nog goed te repareren, mits de kosten niet de nieuwwaarde overstijgen natuurlijk.

Of het nu gaat om uw raceauto, of uw klassieke of moderne Porsche, bij van Thull Development gaat men graag elke uitdaging aan. 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden voor jouw auto, neem dan contact op of kom vrijblijvend langs!

  • Van Thull Development
  • Maasstraat 2
  • 5397 GP Lith
  • www.vanthulldevelopment.com
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0412479809