Skip to main content

Kalender 2024

Aan het einde van het jaar, kijken we graag alvast vooruit naar 2024. Jammer genoeg kunnen we nog geen exacte data geven. De circuits gaan de komende maanden hun data beschikbaar stellen aan de verschillende race organisaties zoals DRNT, DRDO, ADPCR en ACNN. Zodra wij hun racekalenders opstellen, kunnen wij gaan inschrijven. Maar we kunnen wel aangeven hoe ons race seizoen er globaal uit gaat zien.

Porsche Racing

Uiteraard Kunnen de echte races van de Porsche Club Racing niet ontbreken. De plaats om de competitie aan te gaan met andere Porsches om circuits zoals Zandvoort, Assen, Zolder en Spa. Met de Porsche Boxster en de Porsche Cayman heeft PorscheRacing.nl 2 auto’s om deel te nemen aan de races.

Endurance

Naast sprintraces zoals de Porsche Club Races, zijn Endurance races de grootste uitdaging voor coureur en auto. Maar eerlijk gezegd, ook de leukste. Met 2 of meerdere rijders, vorm je een team en zet je samen de beste prestatie neer.

Trackdays en events

Maar naast het deelnemen aan wedstrijden gaat Porscheracing.nl ook eigen events organiseren zoals trackdays voor bedrijven en relatie evenementen waarbij programma’s op maat worden gemaakt met of zonder instructeur. Tot slot nemen wij regelmatig deel aan trackdays om de auto’s optimaal af te stellen.

Partner worden of samenwerken met Porsche Racing.nl?

Een raceteam kan niet zonder sponsoren en partners. En eerlijk gezegd willen we dat ook niet. De racesport is te leuk om dit niet te willen delen met anderen en andere ondernemers te laten profiteren van de mogelijkheden. Daarom hebben we verschillende sponsorpakketten, van klein naar uitgebreid. Maar maatwerk is ook mogelijk. Lees hier meer of neem contact met ons op.

Team

Het team bestaat voor 2024 uit Angelino Van den Brink van AB Race-Support  en Eric Verhoeven.

Volg ons via Facebook of Instagram