Skip to main content

Goed beschermd voor en na de races

Elke autoliefhebber weet dat het goed poetsen van een auto flink wat werk kan zijn. Het is dan ook ontzettend zonde als er na al dat werk, zelfs in een garage of stalling, stof op de auto komt. De ideale oplossing is dan een de zelf ontwikkelde Star Cover indoor autohoezen. De ideale oplossing is dan een autohoes die op maat is gemaakt.

Lees meer …Goed beschermd voor en na de races

Driftsport.nl

Een driftcursus bij driftsport.nl is een cursus ultieme voertuigbeheersing. Ervaren instructeurs leren je om de auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle te houden en precies daarheen te laten gaan waar jij wil. En dan natuurlijk dwars!

Lees meer …Driftsport.nl

Garmin Catalyst

Catalyst™ is de eerste virtuele racecoach en Driving Performance Optimiser die de wereld van motorsport verandert. Het toestel wordt in de cockpit gemonteerd om je prestatiegegevens te verzamelen en realtime audible coaching te bieden. Directe sessie analyse helpt bestuurders van alle niveaus hun volledige potentieel voor het rijden op circuits te bereiken.

Lees meer …Garmin Catalyst

Brakes-shop

Brakes-shop.com is dé toonaangevende webshop in Europa op het gebied van remmen in de Performance Automotive branche. Met tal van verschillende high-end merken zoals Girodisc, Hawk Performance, Stoptech, APP, Ferodo, EBC en vele andere hebben wij altijd een passende oplossing voor u in huis.

Lees meer …Brakes-shop