Skip to main content

Kroon-Oil - The Experts' Choice!

Olie is maar olie, toch? Bij Kroon-Oil denken ze daar anders over. Hoogwaardige smeermiddelen zijn essentieel voor de beste prestatie en goed onderhoud van elke auto. En vanuit die gedachte gaat Kroon-Oil als sponsor dit jaar Porsche Racing ondersteunen met de beste producten.

Sinds 1906 is Kroon-Oil producent van hoogwaardige smeermiddelen voor wegverkeer, agri, industrie, marine en tweewielers. Van grondstof tot eindproduct doen ze alles in Nederland, in eigen huis. Officiële goedkeuringen van alle major auto- en voertuigfabrikanten zijn onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van Kroon-Oil. Kroon-Oil smeermiddelen staan ​​bekend om haar consistente, gecertificeerde kwaliteitsproducten, in eigen beheer vervaardigd in hun eigen mengfabriek in Zwijndrecht. Dat is meer dan 115 jaar ervaring en expertise wat heeft geleid tot een onschatbare hoeveelheid ervaring op het gebied van olieproductie.

Meer dan 110 miljoen liter smeermiddelen

Kroon-Oil producten verdienen met recht het predicaat ‘Made in Holland’. Maar wel geproduceerd in Nederland mét internationaal geldende specificaties, wereldwijd geëxporteerd.  De productie- en verkooplocaties in Almelo en Zwijndrecht zijn ISO gecertificeerd. Het resultaat: een eigen productie van meer dan 110 miljoen liter smeermiddelen per jaar

Constante hoge kwaliteit

Het Kroon-Oil laboratorium is uitgerust met moderne apparatuur en alle tools die nodig zijn voor onderzoek en de (door) ontwikkeling van producten. Deskundige medewerkers maken daarbij gebruik van hoogwaardige test- en meetapparatuur. Kroon-Oil producten worden voortdurend gecontroleerd; van grondstof tot eindproduct. Niets gaat op transport zonder zorgvuldige controle. Zo leveren we altijd een product van constante hoge kwaliteit conform de internationale standaarden.