Skip to main content

Heijkants en Partners

Heijkants & Partners is sinds 1962 actief als pro-actieve en betrokken partner voor ondernemers op het gebied van accountancy en belastingadvies met full service financiële en bedrijfseconomische diensten

Heijkants & Partners biedt een breed en integraal advies- en dienstenpakket met betrekking tot financiering, investering, credit rating, pensioen, estate planning, fusies en overnames om ondernemers succesvol te laten presteren.

Visie van de ondernemer als missie

Heijkants & Partners is al meer dan 50 jaar de toekomstgerichte accountant en financieel adviseur die DGA’s en ondernemers kansrijk laat ondernemen. Naast het volledig ontzorgen van ondernemers op het administratieve vlak denken zij graag met ondernemers mee om al hun ambities te realiseren. De visie van de ondernemer is daar bij de missie van Heijkants & Partners.

Door jarenlange ervaring en breed scala aan cliënten heeft Heijkant & Partners ervaring met alle facetten waar ondernemers mee te maken krijgen. Van groeiambities tot bedrijfsopvolging en van fiscaal advies tot het ontzorgen van ondernemers, zij hebben de ervaring in huis.

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op voor een lekker kop koffie.

  • Heijkants & Partners B.V.
  • 's-Gravelandseweg 131
  • 1217 ER Hilversum
  • Telefoon: 035 - 62 44 784
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Heijkants & Partners houdt ondernemers graag op de hoogte van actueel advies. Lees daarom hier de laatste actualiteiten.

Overbruggingswet box 3

De Overbruggingswet box 3 is op 1 januari 2023 in werking getreden. Deze wet is bedoeld om de berekening van het voordeel uit sparen en beleggen in overeenstemming te brengen met het box-3-arrest van de Hoge Raad van 24 december 2021.

Lees meer over Overbruggingswet box 3

Wet excessief lenen bij eigen vennootschap

De Wet excessief lenen bij eigen vennootschap is per 1 januari 2023 in werking getreden.

Lees meer over Wet excessief lenen bij eigen vennootschap

Wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen door de Tweede Kamer

De Tweede Kamer heeft het wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen aangenomen. Het wetsvoorstel vloeit voort uit het in 2019 gesloten pensioenakkoord en ziet op pensioenregelingen in het kader van een loopbaan als werknemer of zelfstandige.

Lees meer over Wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen door de Tweede Kamer