Skip to main content

Zamp: kwaliteit in racehelmen

Wie goed heeft opgelet, heeft gezien dat team Porsche Racing rijdt met de helmen van het merk ZAMP. En dat is een bewuste keuze. Want bij ZAMP racehelmen staat kwaliteit en comfort voorop. Daarnaast heeft ZAMP voor 2024 de nieuwe ZR-72 serie geïntroduceerd.

De primaire focus van Zamp Racing ligt op het gebied van functionaliteit, hoge kwaliteit en veiligheid van hun producten. Naast de bekende helmen zijn daar de FHR-systemen, raceoveralls, onderkleding, schoenen en handschoenen bijgekomen. 

Nieuw in 2024: ZR-72 serie

Omdat de keuring van de Snell SA2010 helmen in 2023 is verlopen, komt ZAMP met een nieuwe serie. De ZR-72 serie.

De ZR-72 serie wordt in Italië geproduceerd door Zamp-racing. tevens heeft Zamp-Racing hier een centraal magazijn geïnstalleerd om de Europese importeurs sneller te bevoorraden. De ZR-72 serie is natuurlijk FIA8859 gecertificeerd en leverbaar in diverse kleurstellingen.

Onderhoud

Ook het onderhoud van de helmen is zeer belangrijk. Goed zicht behouden door het vizier schoon te houden met de onderhoudsmiddelen van Molecule.  Met deze geweldige producten is het onderhouden van je helm zo gebeurt. 

Visor clean zorgt voor een streeploos vizier en Helmet refresh zorgt voor het verwijderen van bacterie in de binnenvoering die nare geurtjes veroorzaken.  Door de producten van Molecule heeft u altijd een schone frisse helm het gehele jaar door. 

Zamp-Racing.nl

www.Zamp-Racing.nl is de officiële Importeur van alle Zamp-Racing en Z-Tech artikelen voor Nederland. Online koop je ZAMP helmen en viziers via www.Racehelm.eu

Achtergrond

David Zampierin is sinds 1985 actief in de helmenbranche, eerst als US importeur van het Italiaanse merk Bieffe. Inmiddels is ZAMP een bekend merk in de racewereld. Eerst in de motorsport, nu ook in de autosport. In 2000 heeft David Zampierin Zamp Racing opgericht. Zamp Racing is een familiebedrijf met acht medewerkers, waarbij David aan het hoofd staat. Wereldwijd zijn er 125 mensen betrokken bij Zamp Racing.

Zamp-Racing.nl

www.Zamp-Racing.nl is de officiële Importeur van alle Zamp-Racing en Z-Tech artikelen voor Nederland. Online koop je ZAMP helmen en viziers via www.Racehelm.eu